Minden rendben volt, aztán elkapott egy fertőzést

Minden rendben volt, aztán elkapott egy fertőzést

2021. február 08. - 10:17

 

Fiatalon halt meg A Dal című műsorban győztes AWS együttes énekese, Siklósi Örs. A betegségéről többen tudtak, és úgy tűnt, jól bírta a kezelést.

Az AWS együttes énekese, Siklósi Örs - Forrás: AWSofficial / YouTube

Hullámokban tör rá az emberre, hogy megtörtént... vagy meg sem történt. Hülyeség az egész. Nem nagyon tudunk mit kezdeni magunkkal" – mondta Marosi Nikolett, az AWS zenekar menedzsere, az énekes jó barátja. Szerinte egyáltalán nem lehetett számítani erre a halálesetre, mindenki úgy gondolta, hogy legyőzi a leukémiát.

Jól ment neki, sok kezelést kapott, jól viselte. Egyáltalán nem számoltunk a lehetőséggel, hogy ez lesz. Nagyon ügyesen csinálta, minden rendben volt, aztán elkapott egy fertőzést, de nem ismerjük az orvosi részleteket. Váratlanul ért mindenkit a halála" – nyilatkozta a Borsnak. Örs családja és felesége, Nina érthetően összeomlott: „Bár nagyon erős lány, összetört a szíve. Most nem szeretne senkivel beszélni, vagy nyilatkozni Örsről" – tette hozzá a menedzser.

Az énekes a betegsége alatt is dolgozott egy albumon. „Örs szólóprojektjének dalai már majdnem készen voltak. Lehet, hogy kiadjuk, még nem tudjuk. Demó dalok, melyeket már betegen énekelt fel. AWS-dal is van egy-kettő, és egy egész lemeznyi szöveg. Le vannak szervezve a fellépések is, hiszen egyáltalán nem gondoltuk, hogy Örs elmegy. Nem tudjuk, mi lesz" – mondta Nikolett. Bővebben a Borsban. (Origo.hu)