Meghan Markle titkolni próbálta, hogy a gyilkossággal vádolt szaúdi koronahercegtől kapott egy gyémánt fülbevalót

Meghan Markle titkolni próbálta, hogy a gyilkossággal vádolt szaúdi koronahercegtől kapott egy gyémánt fülbevalót

2021. március 10. - 10:46

 

Harry herceg felesége, Meghan Markle, 2018-ban egy állami vacsorán viselt gyémántfülbevalóját nem kölcsön, hanem ajándékba kapta.

Forrás: MAX MUMBY/INDIGO/GETTY

A Fijin megrendezett vacsorán azt a fülbevalót viselte, amelyet attól a szaúdi koronahercegtől kapott, akit egy újságíró megöletésével vádolnak. A Times cikkében arról is írnak, hogy Markle és a palota 2018-ban félrevezette a nyilvánosságot, amikor azt mondták: az ékszer a hercegé és Meghan csak kölcsönkapta.

A lap értesülése szerint Meghan azt kérte a palota dolgozóitól, ha a ruhájáról és kiegészítőiről kérdezik őket, mondják azt, hogy a fülbevalót kölcsön lett neki adva. Markle ügyvédei tagadják, hogy félrevezettek volna bárkit is a fülbevalókkal kapcsolatban.

Feltételezhető egyébként, hogy ugyanezt a fülbevalót viselte Károly herceg születésnapján is 2018 novemberében a Buckingham-palotában.

A Times már írt arról, hogy Markle „félelemben tartotta” a palota személyzetét. A lapnak nyilatkozatot adó elmondása szerint: „soha semmi nem volt elég neki” és többször megalázta a személyzetet. Meghan Markle természetesen ezt is tagadja. (bl, 444) / ujszo.com