Ledniczky Tünde itt az idő, "Mutasd magad"!

Ledniczky Tünde itt az idő, "Mutasd magad"!

2020. december 13. - 06:42

 

Fotó: Ledniczky Tünde

Az utóbbi bő egy hónapban három interjú készült el, amiket a következő hetekben mutatunk be. Ezzel egy időben a Facebook és Instagram oldalunk mellett elindítjuk a Záridő Magazin YouTube csatornáját is. Sokat gondolkodtunk, hogy az interjúk hagyományos írott formában kerüljenek az olvasók elé, vagy készítsünk inkább videókat. Úgy éreztük, hogy videó formában a bemutatott fotósok közelebb hozhatók hozzátok és bár több munka van egy videós anyag elkészítésével, de megéri, így a filmes vonal mellett döntöttünk.


Fotó: Ledniczky Tünde

Első beszélgetőtársam Ledniczky Tünde fotográfus. Az interjú előtti napon rákerestem Tünde Facebook profiljára. Ez is egy segítség nekem abban, hogy kialakuljon bennem egy kép és legalább az interjú gerincét felépítsem magamban. Nálam nincsenek előre megírt kérdések, szeretem, ha az interjú valóban egy kellemes beszélgetéssé formálódik. Meglepetésemre Tünde Facebook profilján találtam közös ismerősöket, ami árulkodó volt számomra, hogy talán ő is a Focus-ban tanulta a szakmát, akár csak én. A sejtésem bejött. Valahogy ez a közös élmény már a forgatás előtt is megalapozta azt, hogy közös hullámhosszon legyünk.


Fotó: Ledniczky Tünde

Tünde közvetlensége és nyitottsága hatalmas segítség volt nekem. Élveztem a történeteit és imádtam, hogy olyan szenvedélyesen mesélt arról, hogy számára mit jelent a fotózás.
Kedves Tünde, megtiszteltetés számomra, hogy megismerhettelek és interjút készíthettem veled. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó beszélgetésünk. További sok sikert neked és kívánom, hogy teljesüljön minden, amit elterveztél!

Az interjú és Tünde további képei megtekinthetők a Záridő Magazin oldalán az alábbi linkre kattintva: https://zarido.hu/ledniczky-tunde-itt-az-ido-mutasd-magad/