Egy zsák olajos aprópénzben kapta meg utolsó fizetését egy amerikai férfi

Egy zsák olajos aprópénzben kapta meg utolsó fizetését egy amerikai férfi

2021. április 03. - 07:25

 

Andreas Flaten novemberben érezte úgy, hogy végleg betelt nála a pohár, ezért benyújtotta a felmondását a főnökének, Miles Walkernek a georgiai Walker Luxury Autoworksnál.

Forrás: ox_isms / Instagram

Ledolgozta a felmondási idejét, de aztán többször is hiába kérte volt főnökét, hogy fizesse ki neki az utolsó, 915 dolláros bérét.

Végül, amikor Flaten a munkaügyi hatósághoz fordult, egy este egy autó fékezett a háza előtt, valaki kidobott belőle valamit, majd elhúzott. Flaten és a barátnője egy zsák olajos aprópénzt találtak, úgy gondolták, ez volt Walker utolsó kicsinyes húzása.

Flaten barátnője, Olivia Oxley videót készített a zsák apróról, és megosztotta a történetet az Instagramon. A sztori elterjedt, és a sajtó is felkapta, így értesültek róla a washingtoni Bellevue-ben működő Coinstar nevű érmekezelő cégnél is.

A vállalat ezer dollárt adott Flatennek a zsák apróért, ráadásként pedig adományt küldtek két civil szervezetnek, akiket a férfi választhatott ki. Flaten két állatmenhelyt nevezett meg – írja az AP hírügynökség. (24.hu)