Egy hatalmas világoskék valami zuhant az óceánba Hawaii partjainál - VIDEÓ

Egy hatalmas világoskék valami zuhant az óceánba Hawaii partjainál - VIDEÓ

2021. január 10. - 07:04

 

Egy nem mindennapi jelenségre lettek figyelmesek a hawaii lakosok, miközben éppen az éjszakai égboltot pásztázták – egy azonosítatlan repülő tárgy bukkant fel hirtelen, ami szó szerint belezuhant az óceánba.

Az ABC 11 értesülései szerint a szemtanúk múlt héten vették észre egyik este a különös, hosszúkás formájú objektumot az Oahu-szigetén található Nanakuli település Haleakala-sétánya közelében.

A 911-es segélyhívóra több bejelentés is érkezett, a szövetségi légierő szóvivője pedig megerősítette, hogy a szóban forgó éjszakán egyetlen repülőgép sem tartózkodott a légtérben, ugyanis a radarfelvételeken semmit sem véltek felfedezni.

Az ufókat az egyik helybéli hölgy is látta, aki azt hitte, csak álmodik: "Felnéztem az égre és azt mondtam: Uramatyám, ezt nem hiszem el! Azonnal odahívtam a férjemet és a családtagokat, akik éppen a garázsban dolgoztak valamin, hogy nézzék meg ők is, mi van a fejünk felett. Nem tudtuk, mi lehet az, de eszméletlen gyorsasággal közlekedett."

Az objektum semmilyen hangot nem adott ki annak ellenére, hogy villámgyorsan változtatta meg a helyzetét a levegőben. Az ufó csupán néhány másodpercig borzolta a hawaii lakosok kedélyeit, ugyanis pillanatok alatt megcélozta az óceánt, és örökre eltűnt az égboltról.

Szakértők egyelőre vizsgálják az eset körülményeit, magyarázatot azonban még senki sem tudott adni arra, pontosan mi lehetett az a tárgy, amit több tucatnyian is láttak elrepülni a trópusi paradicsom felett. (liner.hu)