Brutálisan összevertek egy visszatérő tolvajt a biztonságiak - VIDEÓ

Brutálisan összevertek egy visszatérő tolvajt a biztonságiak - VIDEÓ

2021. február 18. - 09:51

 

Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség azzal a két biztonsági őrrel szemben, akik elfogtak az üzletben egy általuk tolvajnak vélt férfit, majd durván összeverték. A két férfi közül az egyik egy pécsi drogériában vagyonőrként, míg a másikuk a drogériának helyt adó üzletközpontban biztonsági őrként dolgozik.

Forrás: Magyarország Ügyészsége / YouTube

Tavaly szeptemberben a vagyonőr az üzletben meglátta a férfit, akit látásból ismert, mert korábban többször is tetten érte bolti lopáson, amikor parfümöket lopott. A vagyonőr az üzlet belső helyiségéből kamerán figyelte az üzletteret, majd amikor a férfi a parfümös részleghez ért, akkor az őr kiment az eladó térbe és leengedte az üzlet bejárati rácsát, hogy a férfi ne tudja a boltot elhagyni.

A férfi miután ezt látta, a kijárat felé indult, azonban a leeresztett rács miatt nem tudta elhagyni az üzletet. Ekkor a vagyonőr megragadta a férfikarját, majd rángatva bevezette a raktárhelyiségbe, ahol többször, testszerte megütötte, valamint megrúgta.

Mindezt az üzlet vezetője is észlelte, ekkor felszólította a vagyonőrt, hogy hagyja abba a bántalmazást, és megpróbálta a bántalmazott férfit elhúzni az őrtől, azonban ez nem sikerült neki. Ekkor az üzletvezető visszament az eladótérbe, felnyitotta az üzlet ajtajának rácsát, majd segítséget kért az üzletház folyosóján tartózkodó biztonsági őrtől.

Eközben a vagyonőr a hátsó helyiségben levetette a férfivel a cipőjét, majd letérdeltette. Ekkor érkezett a helyiségbe a biztonsági őr is, aki úgy arcon ütötte ököllel a férfit, hogy eltörött az orra. A súlyos testi sértést okozó biztonsági őr cselekménye a súlyos testi sértésnek, míg a vagyonőr cselekménye a garázdaság és a könnyű testi sértés vétségének megállapítására alkalmas. (24.hu)