A rendőrség vetett véget M. Richárd drogos bulijának

A rendőrség vetett véget M. Richárd drogos bulijának

2021. január 04. - 15:10

 

Az ATV Híradó információi szerint kábítószer birtoklás miatt előállították M. Richárdot.

M. Richárd - Forrás: zoom.hu

Az ATV Híradó az újév első napján értesült arról, hogy az M. Richárdhoz köthető Nyugati téri pizzázóból 10 embert kábítószer birtoklás miatt előállítottak. A csatorna információi szerint egyikük M. Richárd volt.

M. Richárd ügyvédje azt írta, „ügyfelem az eljárás jelenlegi szakaszában nem kíván az üggyel kapcsolatban nyilatkozni", arra a kérdésre pedig, hogy vele, az ügyvéddel tudunk-e beszélni, úgy fogalmazott: „nem rendelkezem felhatalmazással arra, hogy a sajtó rendelkezésére álljak"

Három nő és hét férfi szórakozott a pizzázóban. A rendőrség még szilveszter este kihallgatta őket és a járványügyi szabályok megsértése miatt 60 napra bezáratta az éttermet. Részben M. Richárd okozta azt a Dózsa György úti balestet 2017 tavaszán, amelyben 2 ember életét vesztette. Mercedesével 135-140 km/óra közötti sebességgel haladt, amikor a Kassák Lajos utcából egy, szabálytalanul, kis ívben kanyarodó autóval összeütközött.

Az ügyben az ATV megkereste a BRFK-t is, ahol megerősítették, hogy szilveszterkor bezárattak egy belvárosi vendéglátóhelyet, és 10 embert előállítottak kábítószer fogyasztás illetve birtoklás miatt. M. Richárddal kapcsolatos értesülésüket nem erősítették meg, de nem is cáfolták. (atv.hu)